Nyt medlem i TGS 2018-08-12T10:05:16+00:00

Nyt medlem i TGS

Nyt medlem i TGS

Går du med drømmen om at blive golfspiller og ikke helt ved hvordan du kommer i gang – så er der hjælp at hente her.

På kontoret i Trelleborg Golfklub Slagelse (også kaldet TGS) er vi klar til at hjælpe/guide dig på rette spor. Du kan derfor altid kontakte os på tlf. 58 50 52 00 eller mail: post@trelleborggolf.dk.

Vores begynderudvalg er vejen frem – når du har talt med kontoret og i sammen har fundet frem til dit golf-behov, tilbyder vores begynderudvalg det videre forløb.
Der tilbydes fælles træning, regelundervisning og deltagelse i mandagsturneringer for alle nye medlemmer– der stilles mentor til rådighed for og der er mulighed for enkeltundervisning mod betaling ved klubbens golftræner.

Læs mere i velkomstfolderen her: Ny i TGS 2018

Se vores begynderprogram her: Begynderprogram hold 1 2018 1,1

Velkommen til Trelleborg Golfklub Slagelse.

Begynderudvalget byder dig velkommen som nyt medlem og ser frem til at hjælpe dig i gang og videre med golfspillet.

Ligesom andre golfklubber, erhverver man sig et golfkørekort. Golfkørekortet går kort fortalt ud på at du får kendskab til golfspillet, regler og etiketter. Man deltager på fælles regelhold.

Som ny golfspiller tildeles du et handicap på 72 – ud fra 72 spiller du dig nedad for at få et bedre handicap (regnes ud fra point system).

På golfklubbens Pay & Play baner må du spille uanset om du er erfaren eller ny golfspiller.

I højsæsonen (fra 9. april) er der hver mandag turnering. Vi mødes kl. 16.30 i klubhuset og spiller på Par 3 banen, 9 huls banen og de første ni huller på 18 huls banen. Man opdeles på hold af 4 personer sammen med en frivillig mentor. Efterfølgende er der mulighed for fælles spisning.

Med mange golfhilsner
Begynderudvalget

HUSK: Mandag den 13/8 er der ikke fællestræning og mandagsturnering grundet medlemsmøde kl. 18.00

**********

Regelundervisning 2018:

Næste hold: 14/8+21/8+28/8 kl. 18.00 i klubhuset (husk praktisk tøj til inde og ude).
Regelundervisning foregår altid på tirsdage, holdene skal bestå af min. 7 deltagere for at det afvikles, kan du ikke tirsdage er vi behjælpelig med at finde en anden dag der passer dig. HUSK tilmelding er nødvendig