Nyt medlem i TGS2021-06-08T12:34:01+02:00

Nyt medlem i TGS – Indmeldelsesblanket-2021

Går du med drømmen om at blive golfspiller og ikke helt ved hvordan du kommer i gang – så er der hjælp at hente her.

På kontoret i Trelleborg Golfklub Slagelse (også kaldet TGS) er vi klar til at hjælpe/guide dig på rette spor. Du kan derfor altid kontakte os på tlf. 58 50 52 00 eller mail: post@trelleborggolf.dk.

Vores begynderudvalg er vejen frem – når du har talt med kontoret og i sammen har fundet frem til dit golf-behov, tilbyder vores begynderudvalg det videre forløb.
Der tilbydes fælles træning, regelundervisning og deltagelse i mandagsturneringer for alle nye medlemmer– der stilles mentor til rådighed for og der er mulighed for enkeltundervisning mod betaling ved klubbens golftræner.

Velkommen til Trelleborg Golfklub Slagelse.

Begynderudvalget byder dig velkommen som nyt medlem og ser frem til at hjælpe dig i gang og videre med golfspillet.

Ligesom andre golfklubber, erhverver man sig et golfkørekort. Golfkørekortet går kort fortalt ud på at du får kendskab til golfspillet, regler og etiketter. Man deltager på fælles regelhold.

Som ny golfspiller tildeles du et handicap på 54 – ud fra 54 spiller du dig nedad for at få et bedre handicap (regnes ud fra point system).

På golfklubbens Pay & Play baner må du spille uanset om du er erfaren eller ny golfspiller.

I højsæsonen (fra 12. april) er der hver mandag turnering. Vi mødes kl. 16.30 i klubhuset og spiller på Par 3 banen, 9 huls banen og de første ni huller på 18 huls banen. Man opdeles på hold af 4 personer sammen med en frivillig mentor. Efterfølgende er der mulighed for fælles spisning.

Med mange golfhilsner

Begynderudvalget