Protræner

Michael Brink

Michael kommer fra et succesfyldt job som både Golfmanager og PGA Pro i Ledreborg, så Michael kommer med en del erfaring på dette område.

Michael har undervist siden 1994 og har arbejdet fuld tid som Golf Professionel siden 2005 i hhv. Trelleborg, Næstved, Ledreborg og nu igen Trelleborg.

Michaels tilgang til golfsvinget er baseret på nogle simple grundprincipper og tager altid udgangspunkt i den enkelte spillers eget sving.
Michael har en klar filosofi, der i al sin enkelhed går ud på, at spilleren altid skal gå fra en lektion og ramme bolden bedre end før lektionen.

Michael har især haft stor succes med sin PLUS Træning, der er ugentlig undervisning i gennem hele sæsonen.
men det er også muligt at booke individuelle lektioner i GolfBox på mandage, tirsdage, onsdage og torsdage. Hvis ingen af tidspunkterner passer ind i din kalender, så kontakt Michael på kontoret, så finder I sammen en løsning på dette.

Træning booking Plus træning - læs mere her

Lidt om Michael:
Michael er uddannet i Danske Bank og efter en årrække kastede han sig over en socialpædagogisk uddannelse. Med både sin økonomiske baggrund og sin pædagogiske viden tog Michael i 2005 beslutningen om at blive fuldtids Teaching Golf Professionel. Michael havde allerede undervist siden 1994 på diverse Idrætshøjskoler og i Dansk Golf Union.
Michael kommer med viden fra andre sportsgrene, hvor han i flere år spillede Elitedivision Volleyball samt 1. division Squash. Ved siden af golf spiller Michael også Padel. Michael har altid fungeret som træner i de sportsgrene han dyrkede.

Michael startede med at spille golf som 5-årig og blev meldt ind i Korsør Golfkllub i 1974. Siden har golf fyldt rigtig meget i hverdagen.
Allerede som 15-årig blev han i Korsør gjort til Turneringsleder og har været en aktiv del i samtlige udvalg, der findes i en golfklub.

Michael kommer derfor med stor erfaring som træner og vil gøre alt for dig, så du kan blive en bedre golfspiller!!