Kom godt igang

Som nyt medlem i Trelleborg Golfklub, Slagelse (også kaldet TGS) byder Begynderudvalget dig velkommen.

Vi tager dig ”i hånden” og hjælper dig med at lære klubben at kende, at lære grundspillet at kende, samt ikke mindst at lære andre golfspillere at kende.

Når du er blevet indmeldt (sker ved at du henvender dig til vort kontor) modtager Begynderudvalget med din accept dit telefonnummer. Et medlem af udvalget vil kontakte dig få dage efter din indmeldelse for at byde dig velkommen og for at tale om dine forventninger til dit medlemskab samt oplyse dig om, hvad vi kan tilbyde dig, så du kommer godt i gang med din nye sport.

Vi aftaler en plan for din opstart i klubben, således at du får den bedste start i klubben.

  • Begyndertræning er fællestræning. Her vil du i starten møde andre nye medlemmer, som er på samme spilleniveau som du selv. Vi ved at netop dette at være sammen med nye medlemmer med samme spille niveau gør, at man ikke er ”så bange” for at lave fejl, fordi det er de samme fejl alle laver.
  • Når du så har lært at slå til bolden kommer du over i en anden gruppe. Her er du sammen med lidt flere spillere og i denne gruppe træner man mere specifikke slag. I denne gruppe vil du udvide din kontaktflade til andre spillere.

Det sociale er meget vigtigt for os, og vi har det sjovt under vore træningsaftener og ofte slutter vi træningen af med et glas på vor terrasse.

I forbindelse med vore mandagsturneringer tilbyder vi at nye medlemmer kan gå med rundt sammen med en begyndertræner og lære banen at kende. Når du så er begyndt at komme ned i handicap er du velkommen til at deltage i den officielle mandagsturnering – koster kr. 25,00 per gang med præmie til de tre bedste pladser.

Mange hilsner

Begynderudvalget