Kvinder og Golf 2024 – Vil du være med ?

Trænger du til at få rørt både kroppen og lattermusklerne, elsker du naturen og holder du af at møde nye mennesker, så er Kvinder & Golf lige noget for dig.

Kvinder & Golf er et 8 ugers forløb, hvor den ugentlige golfundervisning er kombineret med socialt samvær, vinsmagning, hygge i klubhuset, nye venskaber og lidt godt til ganen!

Du vil lære det basale i golfspillet, herunder at slå de gode slag, spille på banen, skrive scorekort og få lært de vigtigste regler i golf. Der vil være træning hver tirsdag og derudover vil vi opfordre til spil på bane hver søndag.

Du vil få en stor gruppe nye veninder, der ligesom dig er helt nye i golfens univers. Under hele forløbet vil du blive støttet af vores Træner og fantastiske hjælpere, så du aldrig føler dig alene.

Forløbet koster kr. 1.299,- og prisen inkluderer undervisning, lån af udstyr, sociale aktiviteter, en velkomstpakke, en hoodie, let forplejning på træningsdagene, en afslutningsmiddag m.m.

Se programmet her 

Første gang er tirsdag d. 30. april 2024 kl. 17.30. De øvrige tirsdage starter vi kl. 17.45 – Vi glæder os til 8 spændende uger sammen med dig!
Der er plads til 24 deltagere efter ”først til mølle” princippet


Upload Image...