Kvinder og Golf 2023

Trænger du til at få rørt både kroppen og lattermusklerne, elsker du naturen og holder du af at møde nye mennesker, så er Kvinder & Golf lige noget for dig. Kvinder & Golf er et 8 ugers forløb, hvor den ugentlige golfundervisning er kombineret med socialt samvær, Fitness, Ballet intro, smagning, hygge i klubhuset, nye venskaber og lidt godt til ganen! Du vil lære det basale i golfspillet, herunder at slå de gode slag, spille på banen, skrive scorekort og få lært de vigtigste regler i golf. Der vil være træning hver tirsdag og spil på bane hver søndag. Samtidig vil du få en stor gruppe nye veninder, der ligesom dig er helt nye i golfens univers. Under hele forløbet vil du blive støttet af vores trænere og søde hjælpere, så du aldrig føler dig alene. Du vil også kunne deltage i klubbens ugentlige begyndertræning.

Kvinder og Golf 2023 – Vil du være med ?

Trænger du til at få rørt både kroppen og lattermusklerne, elsker du naturen og holder du af at møde nye mennesker, så er Kvinder & Golf lige noget for dig.

Kvinder & Golf er et 8 ugers forløb, hvor den ugentlige golfundervisning er kombineret med socialt samvær, yoga, smagning, hygge i klubhuset, nye venskaber og lidt godt til ganen!

Du vil lære det basale i golfspillet, herunder at slå de gode slag, spille på banen, skrive scorekort og få lært de vigtigste regler i golf. Der vil være træning hver tirsdag og spil på bane hver søndag.

Samtidig vil du få en stor gruppe nye veninder, der ligesom dig er helt nye i golfens univers. Under hele forløbet vil du blive støttet af vores trænere og søde hjælpere, så du aldrig føler dig alene.

Forløbet koster kr. 1.299,- og prisen inkluderer undervisning, lån af udstyr, sociale aktiviteter, en velkomstpakke, en hoodie, let forplejning på træningsdagene, en afslutningsmiddag m.m.

Du kan se hele programmet på vores hjemmeside: www.trelleborggolf.dk/kvinderoggolf

Første gang er tirsdag d. 25. april 2023. Vi glæder os til 8 spændende uger sammen med dig!
Der er plads til 24 deltagere efter ”først til mølle” princippet

Tilmelding til Kvinder & Golf 2023