Velkommen som junior- og ungdomsspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse.

Ønsker du at lære og spille golf? få nye venner? og bare have det sjovt? – så er et junior- eller ungdoms medlemskab da lige noget for dig. Klik på billedet her til højre og spring direkte til indmeldingsblanketten og meld dig i TGS. Et medlemskab koster fra 750 kr./år og det er med inkluderet træning i løbet af sæsonen og andre aktiviteter. Du er junior- og ungdomsspiller i TGS og DGU turneringsgolf til og med 25 år.

SÆSON 2023

Som junior-/ ung golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse tilbydes du træning gennem sæsonen af klubbens Protræner og der vil løbende blive arrangeret turneringer med vores venskabsklubber Kalundborg og Korsør.

Klubbens juniorudvalg laver i løbet af sæsonen forskellige arrangementer; det kunne være fællesspisning i Malsk eller en golfrunde på 9-hulsbanen.

Det kan være en rigtig god ide at melde sig ind i Facebook gruppen TGS Ungdom. Her kommer der løbende nyheder og information omkring aktiviteter. 

Undervisning / træning:

I denne sæson vil der være undervisning hver onsdag fra 17:00-18:30 samt hver anden lørdag kl. 10:00-12:00. Lørdagstræningen vil være en kombination af træning og spil på bane. Program er tilgængeligt i vores Facebookgruppe: TGS Ungdom

Ved at være medlem af TGS Ungdom facebook gruppen, bliver du holdt opdateret. Her vil der bliver lagt dato og informationer op, omkring åbne juniorturneringer, som spilles i lokalområdet eller landsdækkende. Til disse turneringer er det vigtigt med stor forældreopbakning til hjælp med praktiske ting. Så sæt kryds i kalenderen så snart vi får datoerne for 2023. Der findes flere DGU junior- og ungdomsturneringer, som er sjove at deltage i, så tag et kig her.
DGU turneringer Super6 Girls Only