Master Course – 18 huls banen

Velkommen til en rigtig god og varieret Rolf Henning Jensen golfbane!

Trelleborg Golfklub Slagelse åbnede i 2005 og det er den anerkendte og prisbelønnede golfbane arkitekt Rolf Henning Jensen som har tegnet både golfbanen og det smukke klubhus. De 18 velanlagte golfhuller er meget varieret med brede fairways, udfordrende greens og masser af længde.

Tidsreservation:

Der SKAL bookes en starttid på GolfBox eller på Touchscreen i klubben ved greenfeebordet. Der kan spilles greenfee alle dage mellem kl. 07.00 – 21.00 (er banen lukket findes info her på siden eller i klubhuset)

Max. handicap for greenfeegæster: HCP 54.

Læs klubbens Lokale regler her

Doping; Spillere, som er tilmeldt individuelle DGU-turneringer eller deltager på hold i DGU-holdturneringer, er forpligtet til at medvirke i dopingtest før, under, og efter turneringen – og brugen af ulovlige medikamenter eller metoder er strengt forbudt. Overtrædelse kan for de enkelte spillere medføre diskvalifikation, fratagelse af placering og karantæne – og for holdet medføre diskvalifikation, fratagelse af placering og tvangsnedrykning i henhold til principperne i det internationale WADAkodeks. For WADA kodeks, aktuel liste med forbudte stoffer og metoder henvises til Anti-Doping Danmarks hjemmeside: Læs mere her

Konverteringstabel