Master Course – 18 huls banen

Velkommen til en rigtig god og varieret Rolf Henning Jensen golfbane!

Trelleborg Golfklub Slagelse åbnede i 2005 og det er den anerkendte og prisbelønnede golfbane arkitekt Rolf Henning Jensen som har tegnet både golfbanen og det smukke klubhus. De 18 velanlagte golfhuller er meget varieret med brede fairways, udfordrende greens og masser af længde.

Max. handicap for greenfeegæster: HCP 54.

Tidsreservation: Der SKAL bookes en starttid på GolfBox eller på Touchscreen i klubben ved greenfeebordet. Der kan spilles greenfee alle dage mellem kl. 07.00 – 21.00 (er banen lukket findes info her på siden eller i klubhuset)

Læs klubbens Lokalregler her

Lokalregler Trelleborg Golfklub Slagelse; Godkendt af DGU Juni 2019 Banemarkeringer: Hvide: Out of bounds Røde/Gule: Strafområde Blå: Areal under reparation Blå/sort top: Område med spilleforbud

  1. Strafområdet, der afgrænses af hullerne 6, 7, 14, 15 og 17, samt strafområdet til venstre for hul 11 markeret med røde pæle med grøn top, er et område med spilleforbud. Når en bold er i et område med spilleforbud inden for strafområdet, må bolden ikke spilles, som den ligger, og lempelse skal også tages for gene fra området med spilleforbud efter Regel 17.1e.
  2. Hvis det er en kendsgerning eller så godt som sikkert, at en bold er i strafområdet på hul 9, må spilleren tage lempelse med ét strafslag enten efter Regel 17.1(d), eller ved at droppe en bold i droppezonen. Droppezonen er et lempelsesområde efter Regel 14.3
  3. Drop bold på fairway ved bold Out of Bounds eller Når en bold er out of bounds eller mistet, må spilleren med 2 strafslag efter Standard lokalregel E-5 (se opslag i klub/hjemmeside) droppe en bold indtil to køllelængder inde på hullets fairway, ikke nærmere hullet, end hvor bolden krydsede OB grænsen eller skønnes mistet. (“Fairway” er græs i det generelle område, klippet til fairwayhøjde eller lavere, inkl. hullets tee-områder.)
  4. “Træer med støttepæle er ikke flytbare forhindringer, hvorfra lempelse uden straf. Tilladelse efter regel 16.1, (nærmeste sted for lempelse). Standard lokalregel E-10”

Overtrædelse af en lokalregel: Den generelle straf. Hulspil: Tab af hul – slagspil 2 staffeslag Alle afstandsmarkeringer er til forkant green

Doping; Spillere, som er tilmeldt individuelle DGU-turneringer eller deltager på hold i DGU-holdturneringer, er forpligtet til at medvirke i dopingtest før, under, og efter turneringen – og brugen af ulovlige medikamenter eller metoder er strengt forbudt. Overtrædelse kan for de enkelte spillere medføre diskvalifikation, fratagelse af placering og karantæne – og for holdet medføre diskvalifikation, fratagelse af placering og tvangsnedrykning i henhold til principperne i det internationale WADAkodeks. For WADA kodeks, aktuel liste med forbudte stoffer og metoder henvises til Anti-Doping Danmarks hjemmeside:

Læs mere her

Konverteringstabel