Malsk Spisehus

Velkommen til

 

Til restaurantens hjemmeside
Book Bord

Malsk Spisehus

Velkommen i et hyggeligt miljø hvor alle føler sig velkommen, og hvor muligheden for socialt samvær vægtes højt.

På snarligt gensyn i ” MALSK Spisehus”  

Der har været stor interesse for at forpagte golfcafeen/restauranten, og efter intense forhandlinger med flere ansøgere er bestyrelsens klare valg faldet på et konsortium bestående af fire lokale ildsjæle, i ordets bogstaveligste forstand fire dedikerede entreprenører, som de selv udtrykker det:

Dennis Lundgren, den kreative (kokken) – Jégwan Kaaber, eventyreren – Andy Poulsen, købmanden – og Henrik Flindtholdt, bygmesteren.

MALSK Spisehus” bliver det nye navn, og der vil være noget for enhver smag, fadøllen eller kaffen og noget let spiseligt lige efter golfturen, frokost sortiment, aften sortiment samt selvfølgelig diverse drikkevarer.

Sammen vil de skabe et spisehus med kvalitet, selvforståelse og seriøsitet baseret på gode og lokale råvarer, – ”Lækker mad, god vin, hygge og en dejlig stemning i fantastiske omgivelser” udtaler de samstemmende.

Da 1. salen er med i forpagtningen, vil der selvfølgelig også være muligheder for diverse festarrangementer og kurser.

Forpagtningen gælder fra 1. februar. – Vi glæder os til at byde dem velkommen, og håber I vil gøre det samme, når vi får lov til atter at mødes i klubben.

***

Åben for selskaber og arrangementer hele året.