Protræner

Allan Kristensen

Allan er ansat som Protræner

Allan bringer stor erfaring til klubben fra sine mange år som cheftræner i bl.a. Hedeland Golfklub, Brøndby Golfklub, og Golfklubben Storstrømmen.

I sin undervisning tager Allan udgangspunkt i den enkelte golfspillers færdigheder og prøver derfra at videreudvikle.

TGS byder Allan velkommen og ser frem til et godt samarbejde. Træningslektioner med Allan kan fra den 11. april bookes via Golfbox eller ved henvendelse i sekretariatet.

Proplanner

En hilsen fra Pro’en…..

Kære medlem Jeg har undervist golfspillere siden 1980, og har derved en del erfaring på tværs af alder, køn og niveau. Jeg har ikke en favorit profil, men elsker at hjælpe enhver videre med dennes golfspil.

Jeg glæder mig til at møde dig i klubben, og lad os sammen løfte dit niveau, til et bedre, mere stabilt og sjovere golfliv

Hos mig finder du altid en autentisk og oprigtig interesse i dit golfspil. Det enten du søger information om grundteknik, specielle golfslag, trænings tilbud, kurser, golfskoler.

Undervisningen foregår på dit niveau, for både begyndere og etablerede golfspillere. Jeg møder dig hvor du er, og har af ønsker.

Jeg tror på visuel kommunikation, og tager mange billeder og videoer, når jeg underviser. Det er ikke for at vise dig dine evt. fejl, men for at skabe sammenhæng mellem det du selv føler og virkeligheden.

Jeg benytter gerne TrackMan i min undervisning, og det er min erfaring alle profiler kan få glæde af de tal TrackMan giver os.

Mange hilsner Allan Kristensen