Golfkørekort og certifikat

Golfkørekortet er noget alle nybegyndere skal have for at kunne spille på 18 huls banen. Derudover er det skam også en fordel at have det på 9 huls banen, da spillet kun bliver sjovere af at man kender regler og spil. 

Vi har fået designet nogle nye golfkørekort , som kan hentes i sekretariatet. Disse skal underskrives af trænere, begynderudvalg og regeludvalg. 

Hvis du allerede er igang med at få udfyldt et golfkørekort – fortsætter du bare med det. 

Begynder træningen om torsdagen er en del af golfkørekortet – for ungdomsspillere gælder onsdags træningen som en del af jeres golfkørekort. 

Regeltræning foregår online hos DGU, hvor man også kan tage en regeltest. 

Regelgennemgang med Mike

Praktisk Regelgennemgang med Mike foregår hver d. 3. torsdag i måenden- 

Det er fra kl.17.30 – 20.00

Her vil Mike gennemgå diverse regler og afprøve jer I hvor meget I ved.

Denne aften er en del af Golfkørekortet og man skal have gennemgået den for at få kørekortet. 

For alle medlemmer der er godt igang med spillet – gamle og nye – er det altid en god ide at få genopfrisket reglerne, da der jævnligt kommer nye til. I er også velkommen til at tilmelde jer denne aften. 

Inden er det en god ide at have læst på reglerne hjemme.
DGU har en god gennemgang – den kan du finde HER

Her finder du også den officielle test , som du skal tage for at bestå golfkørekortet. 

Bestået Golfkørekort

Når du har bestået golfkørekortet skal du forbi sekretariatet og have byttet det til et certifikat. Der vil blive registreret i golfbox at det er bestået samtidig. 

For at spille på 18 huls banen skal man udover golfkørekort, have et medlemskab der giver adgang til banen. Hvis du har i tvivl – kom endelig forbi og forhør dig omkring medlemskabs muligheder. 

Hvis du har bestået dit golfkørekort, men intet certifikat fået, er du meget velkommen forbi sekretariatet og få lavet et.