Herreklubtur 2022 & Ryder Cup mod Sorø

Årets Herreklubtur gik til skovbanen i Vejle, skovbanen i Silkeborg og naturbanen i Horsens, med base på det dejlige Hotel Opus i Horsens.

40 spillere i fantastisk varmt sommervejr. Hedebølgen over Europa gav os fortsat de høje temperaturer overalt hvor vi kom. Regn var der ikke noget af, men i Jylland var banerne alligevel helt grønne? Det må have regnet meget i Jylland før vi kom?

Husker du de to skovbaners smalle korridorer og de luftkrævende højdeforskelle i terrænet, eller måske bedre de mange søer og tvær- og langsgående kanaler på naturbanen i Horsens?

Formandskabet takker alle deltagerne for en, synes vi, fantastisk positiv tur samme med jer. Det giver både lyst til og mod på at arrangere en ny tur til næste år.

STOR TAK TIL PRÆMIESPONSORERNE.

NORDICALS v/Ebbe Larsen FOR VINPRÆMIERNE, FLEMMING NIELSEN FOR GAVEKORTENE, SAMT GOLFSHOPPEN FOR DIVERSE UDSTYRSPRÆMIER.

Læs mere her: www.tgsherreklub.dk/rets-tur-sverige

 

Ryder Cup mod Sorø den 10. september på Trelleborgs bane

Kvalifikations-spillet om 10 af de 16 pladser på holdet afgøres endeligt onsdag den 31. august, som noget nyt i førerbold.

Nemlig 5 pladser fra hhv. rangliste A og rangliste B, samt en reserve fra begge rækker.
3 pladser er allerede uddelt. Gennemsnittet af mindst 7 gennemførte runder fra Bruttolisten i Order of Merit er tællende.

De tre spillere er:
Dennis Esmann, Arne Niemann og Torben Trosbjerg.

Tre Wildcards uddeles af Holdkaptajn Jan Svejstrup efter at kvalifikationsspillet er afsluttet.

Det bliver et brag af en kamp tror vi på.

Se det hele her: www.tgsherreklub.dk/ryder-cup-mod-sor