Lyserød Lørdag

”Lyserød Lørdag” – 7000 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

 

Klubturneringen ”Lyserød Lørdag”, der spilles til fordel for Kræftens bekæmpelse, blev afholdt i dejligt efterårsvejr den 30. september, og med over 70 tilmeldte kunne der fra TGS’ medlemmer sendes godt 7000 kr. til det gode formål.

Banen, der stod knivskarpt, var traditionelt for ”Lyserød lørdag” pyntet med lyserøde sløjfer, balloner og hjerter og mange deltagere havde fulgt opfordringen til at markere dagen ved at bære noget lyserødt.  

Som noget særligt for ”Lyserød Lørdag” blev der parallelt med den individuelle stableford-turnering også spillet en holdkonkurrence med en lyserød bold.

Holdet med den højeste stableford-score med den lyserøde bold blev blev Ellen Andersen, Mille Ørskov, Michael Jensen og Jimmy Olsen, med 34 point.

De individuelle stableford-rækker blev vundet af Hans Frandsen i A-rækken, Henrik Lihn Mikkelsen i B-rækken og Ellen Andersen i C-rækken. Præmiebordet var sponsoreret af Slagelse Vinkompagni og TGS.     

Næste klubturnering er sæsonens ”Afslutningsturnering”, der spilles lørdag den 28. oktober 2023. Tilmelding er allerede åben i Golfbox.

I holdkonkurrencen med lyserød bold – en uheldig placering for 2. slaget (Mogens Pedersens drive) på hul 13.