Nyt fra Golf Team Slagelse

Nyhedsbrev fra Golf Team Slagelse – En fantastisk debut for Golf Team Slagelse!

 

Kære medlemmer,

 

Vi håber, I alle har haft mulighed for at nyde det gode vejr og måske endda få spillet lidt golf selv. Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan give jer en opdatering på, hvordan det går med vores nyetablerede Golf Team Slagelse efter den første spilleweekend.

 

En succesfuld start for Golf Team Slagelse

 

1. Holdet

Lørdag d. 25. maj – GTS1 vs. Odense GK: Sejr 10-2 på hjemmebane

Søndag d. 26. maj – GTS 1 vs. Kalundborg GK: Sejr 10-2 på hjemmebane

 

2. Holdet

Lørdag d. 25. maj – GTS 2 vs. Vallø GK: Sejr 9-3 på hjemmebane

Søndag d. 26. maj – GTS 2 vs. Køge GK: Nederlag 5-7 på hjemmebane efter en tæt og spændende kamp, afgjort på hul 18 i sidste match.

 

Det var en fantastisk debutweekend for Golf Team Slagelse, fyldt med god stemning og fremragende golf. Det var vidunderligt at få skudt sæsonen ordentligt i gang med overbevisende sejre, der stiller vores hold fordelagtigt fremadrettet.

 

Nye spillere

 

Der har også været godt gang i rekrutteringen til Golf Team Slagelse den forgangne måned. Truppen er blevet styrket med et nyt medlem fra Aalborg, som har valgt at tilslutte sig klubben og holdet. Derudover har to af klubbens absolut bedste spillere også valgt at tilslutte sig holdet. Dette giver mere bredde i truppen og styrker specielt 1. holdet, hvilket vil være gavnligt for at bringe holdet op gennem divisionerne i fremtiden.

 

Golf Team Slagelse hjælper klubben

 

Det er ikke kun nye medlemmer og resultater på golfbanen, der har været gang i for GTS. Spillerne har lejlighedsvis også hjulpet til med flere praktiske gøremål i klubben for at sikre en bedre oplevelse for både gæster og medlemmer. Flere af Golf Team Slagelse spillerne har været hjælpere til Mikkel og ungdomstræningen om onsdagen samt hjulpet til, når der har været diverse arrangementer i klubben, og Mikkel ikke har kunnet være flere steder på samme tid. Derudover tager de også glædeligt en tur i boldsamleren, når det trænger. Til gavn og glæde for alle i klubben.

 

Stærk start på sæsonen

 

Resultaterne betyder, at 1. holdet nu fører deres pulje efter de første to kampe. Næste spilleweekend står for døren, og turen går til Fyn, hvor holdet skal spille to udekampe:

 

Lørdag d. 15. juni: Mod Blommenslyst GK, der ligger sidst i puljen.

Søndag d. 16. juni: Mod Odense GK, som vi allerede har besejret én gang, og som nu deler andenpladsen i puljen.

 

Vil du følge med i resultaterne og se programmet? Så kan du følge 1. holdets pulje her: https://www.danskgolfunion.dk/golfbox-visning#/competition/4244745/roundrobin 

 

2. holdet ligger på en solid andenplads i deres pulje og står også over for to spændende udekampe:

 

Lørdag d. 15. juni: Mod gruppens sidsteplads, Rønnede GK.

Søndag d. 16. juni: Mod tredjepladsen, Vallø GK, som vi allerede har slået én gang.

 

Vil du følge med i resultaterne og se programmet? Så kan du følge 2. holdets pulje her: https://www.danskgolfunion.dk/golfbox-visning#/competition/4244772/roundrobin 

 

Der er lagt i kakkelovnen til nogle fremragende kampe, og ambitionen er klar: Fire sejre i den næste spilleweekend!

Lad os fortsætte med at skabe et stærkt fællesskab omkring Golf Team Slagelse og nyde hver eneste sejr sammen. Vi ser frem til at se jer på banerne og til at fejre endnu flere triumfer i fremtiden.

 

Med venlig hilsen,

 

Golf Team Slagelse