Nyt fra Husudvalget

Efter junis tørke kunne vi igen komme lidt ud. Derfor har indsatsen været centreret om de nære områder ved klubhuset. Det er ikke sikkert, at alle medlemmerne opdager, at der bliver holdt fin orden. Græsarealer og græskanter står knivskarpt. Selv i granitten får ukrudtet ikke lov at brede sig. På parkeringspladsen bliver granitten fejet tilbage, hvis den breder sig ud på asfalten.

På stien mellem hul 2 og hul 3 står en rødtjørn, der var begyndt at brede sig ud på stien så passage kunne være svært. Den har nu fået en studsning. Kønt er det ikke, men nu er der fri passage.

For flere år siden anlagde Maler-Laus et lupinbed ved hul 8.  Desværre var der ingen, der passede det. Så det har set herrens ud i flere år. I fredags fik det så ”hele armen” 😊. Så nu er der flest lupiner !! På billedet aner man lige Leilas ryg. Hun forsøger ” at komme til bunds ” i en herlig blanding af brændenælder, rajgræs og halvstore skærmplanter. Det vil kræve en større indsats de kommende år.

På snedker/tømrer-siden har det gennem længere tider været nødvendig med en vedligeholdelse af banens bænke.

Det værst medtagne bord/bænksæt er fra hul 10 / hul 26. Flere planker er pilrådne. Nu er sættet hentet ind til skrotning.

Dog overlever nogle af plankerne, som bruges til rep af bænken ved hul 19 . Som det fremgår af billedet ligger et nyt sæt parat.

Der er nyt håb forude.

Bænkene er de mest brugte på banen – sammen med bænken på hul 11.

 

Med venlig hilsen

Leif Svendsen / formand / Husudvalget