Nyt fra Husudvalget

På vores to-do-liste har der i længere tid stået, at bygningerne ved driving rangen skulle have en ordentlig klat maling. Så sidst i september tog 12-14 medlemmer af Husudvalget og Herreklubben fat. Under kyndig ledelse af  ” Maler-Flemming” har alle bygningerne fået en make-over !  Ude som inde !! Det pynter gevaldigt ! Og så var der efterfølgende tid til en bid brød og en rigtig hyggelig snak 😃 .

 

Hvordan det kan lade sig gøre, ved jeg ikke. Men en plade nederst på bagvæggen var smadret. Lidt håndværk ,og så var det fikset  !!  Pladen er ”sponseret” af HC, der også var med til at montere .

Genem efteråret har der været en del arbejde med at få lupinbedet ved greenen på hul 8 til at tage sig bedre ud. Lupinerne sår sig selv, så det ser lidt spredt / tyndt ud i den yderste rand. Vi arbejder derfor på at bekæmpe alskens ukrudt mellem lupinerne.  Og i stedet plante Jacobsstiger , hvor lupinerne står lidt spredt. Det er en dejlig staude, som blomstrer efter lupinerne. På den måde får vi en længere blomstringsperiode.

De er smukke blå som lupinerne. Og så kan de passe sig selv 😉. Hvis de får lov af rajgræs, brændenælder, skærmplanter og skvalderkål !!!

 

Tidlig efterår opdagede HC og HS, at pælene i broen ved hul 18 var begyndt at rådne i toppen. Så HC gik på jagt efter sådan nogle beskyttelses-toppe. Det var ikke nemt, da dimensionen ikke var lige en gængs vare. Men HC gav ikke op. Så efter underlige omveje fandt han de seks, der skulle bruges 😊.

 

Måske har du opdaget, at dele af p-pladsen i kortere perioder har været spærret af. Der er lagt meget arbejde i at få gjort kål på alt det græs, der sniger sig frem i kanterne, hvor bilerne holder. Vores ”gasmand” Bjarne har svitset mange kvadratmeter og brugt mange timer på at holde græsset i ave !

 

Måske har du også bemærket en lille kulørt ændring i forhallen. En praktikant har været styrmand på en drone. Kontoret har så udvalgt fire af de fineste. En del medlemmer har stået og beundret billederne – og har haft en del besvær med at se, hvad der egentlig er på billederne. Kan du se det 😉 ???

 

Husudvalget ønsker medlemmerne et dejligt efterår med vejr og vind til – trods alt – at få holdt spillet lidt ved lige 😊. Om ikke andet så ind til sneen  tager over !!!