Nyt fra Malsk Spisehus

Kære golfer.

 

Så banker en ny golfsæson på døren, og vi glæder os i den grad til et gensyn med jer alle sammen.

 

Vi har tidligere udmeldt at To-Go-baren nu er omdøbt til Golf-baren og herfra kan da man nu frit forsyne sig med sortimentet og må meget gerne nyde det både på terrassen og i loungeområdet i hele vores åbningstid. Det nu er det muligt at få sig en kop kaffe og lidt kage til 35,- kr.

Det betyder at vores populære ølkort med 10 klip til 400 kr. stadig kan købes, her kan der vælges mellem Pilsner og Classic fadøl á 40 cl. Og et glas rødvin 30 cl. Hvis man herudover skulle ønske sig en af vores specialfadøl vil det koste differencen fra 40 kr. og op til den anviste pris på specialfadøllen.

Vi gør ekstra opmærksom på at det ikke længere er muligt at købe ½ liters sodavand i baren, eller på ølkort her vil man kunne købe sin ½ liters sodavand fra golfbaren, ønsker man samtidig et stort glas med eller uden isterninger så kan dette tilkøbes i baren til 15kr.

Ølkort skal stadig købes i baren, hvor de også kun kan bruges. Bestilling af fadøl, klipning af kort samt modtagelse af sine ønskede drikkelse skal foregå i baren.

 Når vi fornemmer at der begynder at være godt med liv og leben på golfbanerne, vil det igen være muligt at købe osteboller og store banesandwich, i køleskabet i golf-baren. Indtil videre kan disse evt. forudbestilles, dog med en forventning om små 30 min. ventetid indtil der fuld smæk på sæsonen.

 Vi vil fortsat åbne for udskænkning samt bestilling fra golftavlen fra kl. 11.30 alle dage. Ved behov før, henviser vi til Golf-baren.

Vedr. bestillinger fra Golftavlen arbejder vi pt. på en form for “bibsytem” som gør opmærksom på at ens bestilling er færdig og klar til afhentning i baren.

 Vi vil i øvrigt rigtig gerne rose alle jer, som tager jer tid til at banke skoene grundigt af, eller helt skifte fodtøj, inden I besøger os. Det betyder nemlig at området inkl. inventar, er pænt, rent og indbydende.

 Sidst men ikke mindst, så har vi i den senere tid været så heldige, at få nye medarbejdere tilknyttet til Malsk Spisehus. Tag godt imod dem når I møder dem på jeres vej. Vær overbærende hvis der skulle opstå et par ”luftslag”. De skal lige ind i tingene, og har kun ønske om at gøre jeres besøg til en god oplevelse.

 

Med ønske om en rigtig dejlig dag og en helt fantastisk golfsæson – på gensyn,

Team Malsk.