Nyt fra pro-træner Mikkel

Kære alle

Jeg er netop startet op her i Trelleborg GKS og glæder mig til at komme i gang med undervisningen.

Jeg hedder Mikkel Pedersen, er 29 år og stammer oprindeligt fra en fiskerfamilie i Skagen.

Jeg har spillet golf i sammenlagt 9 år, en kort periode som junior og dernæst senere i livet, da drømmen om en træneruddannelse opstod.

Jeg har en klar træningsfilosofi baseret på individuel tilpasning og personlig udvikling. I min personlige udvikling har jeg derfor håndplukket, hvilke teknikker jeg synes, er de mest optimale, for at alle kan opnå deres fulde potentiale.

Min tilgang begynder altid med et grundigt interview og analyse af den enkelte spiller, således undervisning og træningsplan kan tilpasses derefter. Ved at forstå den enkelte spillers styrker, svagheder og behov, kan jeg etablere et skræddersyet træningsforløb.

Uanset om du er nybegynder, erfaren golfspiller eller etableret konkurrencespiller vil der være en mulighed for at påbegynde din rejse mod bedre golfoplevelser.

Mit mål er at hjælpe dig med at forbedre dit golfspil. Dette gør jeg gennem en struktureret tilgang, hvor du som spiller altid ved, hvorfor noget skal ændres og hvordan dette gøres. Så kan du også uden træner kontinuerligt forbedre dit spil.

Jeg ynder efter hver lektion at lave et lille videoklip, hvori jeg forklarer, hvad der er blevet gennemgået i lektionen, for at du altid ved, hvad der skal til for at opnå dit mål. I denne sammenhæng er det vigtigt, at man kommer til undervisning kontinuerligt over en periode, således man hele tiden kan tilpasse og undgå forvirring omkring teknikken.

Når jeg underviser, går jeg meget op i, at spilleren føler sig tryg. Derfor er humor og godt humør er en stor del af min personlighed.

Det vil give en mere effektiv træning, hvis man inden den første lektion noterer, hvad man ønsker undervisning i. Dette gøres i notefeltet, når der bookes. Booking af træningstider er nu åben i Golfbox.

Jeg glæder mig til at sætte mit præg på TGS.

Vi ses på træningsbanen.

Mvh

Mikkel Pedersen

PGA Træner Trelleborg Golfklub

Instagram:

Buff_golf