Se Golfteam Slagelse i Aktion: Invitation til første spille weekend!

Se Golf Team Slagelse i Aktion: Invitation til Første Spille Weekend!

 

Kære medlemmer,

 

Vi håber, I alle har haft en dejlig tid på vores smukke golfbane og nydt de seneste dages solrige vejr! Vi bringer jer hermed en opdatering fra Golf Team Slagelse (GTS), der har haft travlt med at tiltrække nye talenter og forberede sig til en spændende sæson.

 

Nye Talenter og Første Samling

Vi er glade for at kunne meddele, at Golf Team Slagelse har tiltrukket en række nye talenter til klubben. Disse lovende spillere vil tilføre holdene ny energi og styrke vores fællesskab endnu mere. Derudover har vi afholdt vores første samling, hvor spillerne fik mulighed for at mødes, træne sammen og lære hinanden bedre at kende. Stemningen var fantastisk, og vi ser frem til mange flere samlinger i fremtiden.

 

Træning med Senior Eliten

Som en del af vores ambition om at skabe et tættere bånd mellem vores elitehold og den øvrige klub, har Golf Team Slagelse haft fornøjelsen af at træne sammen med vores senior elite. Denne form for samarbejde er afgørende for at styrke klubånden og inspirere hinanden til at blive endnu bedre golfspillere og dele erfaringer.

 

Invitation til Første Spille Weekend

Vi vil gerne invitere jer alle til at komme og støtte Golf Team Slagelse i vores første spille weekend lørdag og søndag d. 25. og 26. maj. Vores hold vil slå ud fra kl. 08.00 begge dage, og vi håber, I vil tage jer tid til at komme og heppe på os. Det bliver en fantastisk mulighed for at opleve vores dygtigste spillere i aktion og være en del af den spændende atmosfære på banen.

 

Vi vil gerne understrege, at alle medlemmer er mere end velkomne til at deltage og støtte vores hold. Lad os sammen skabe en uforglemmelig weekend og starte jagten på en dobbelt oprykning i 2024 med masser af opbakning fra klubbens medlemmer!

 

Vi ses på banerne.

 

Med venlig hilsen,

 

Golf Team Slagelse