Åbningsturneringen, Sponsoreret af Rema 1000

Billeder fra dagen er taget af sponsor Niels Christoffersen – www.nc-foto.dk – For brug/køb af billeder henviser til Niels. 

Åbningsturnering 2024

 

104 spillere åbnede TGS’ 2024-sæson på 9- og 18-hulsbanen. Gode baner trods et vådt forår.

Ugen op til Åbningsturneringen blev der både spejdet mod himlen og studeret vejrudsigter. Det regnfulde forår, der havde forsinket sæsonstarten, truede også med at forhindre Åbningsturneringen. Men med et par dage med relativt tørvejr, en stor indsats fra greenkeeper-staben og en tilpasning af hul 14 lykkedes det at få banen klar. 104 spillere kunne derfor åbne sæsonen lørdag den 13. april. På 18-hulsbanen blev der spillet i fire rækker, hvor A-rækken spillede slagsspil, mens de øvrige rækker dystede i Stableford.  På 9-hulsbanen blev der spillet Stableford i én række.

REMA 1000 Byskovvej var sponsor for Åbningsturneringen. De havde, ud over at donere fine præmier til alle rækker og de indlagte konkurrencer, arrangeret baneservice, der serverede frugt, sandwich, müslibar og vand. Et meget populært indslag i årets Åbningsturnering. REMA 1000-købmand Kristian havde lagt vejen forbi den afsluttende præmieoverrækkelse og overrakte selv de mange fine præmier.

Næste klubturnering er Forårsturneringen, der gennemføres som Texas Scramble med gunstart kl. 09.00, søndag den 13. maj. Tilmelding er allerede åben i Golfbox og man er velkommen til at tilmelde egne hold.

 

Vindere af åbningsturneringen på 18-hulsbanen blev:

A-rækkens slagspilsturnering: Magnus Kofoed, 65 slag for de 17 spilbare huller. 

B-rækken: Henrik Lihn Mikkelsen, 33 stableford-points.

C-rækken: Carsten Lindgren, 30 stableford-points.

D-rækken: Lauritz Timm, 39 stableford-points.

Vindere af åbningsturneringen på 9-hulsbanen blev:

A-rækken: Jonna Lund Nielsen, 21 stableford-points.

Præmie billeder er taget af TGS turneringsudvalg. 

Sponsoren var Købmand Kristian, REMA 1000, Byskovvej, der stillede op til præmieoverrækkelsen – flot – Kristian uddelte samtlige præmier. Præmieoverrækkelsen: Der var 2 indlagte konkurrencer på 9-hulsbanen og 5 indlagte konkurrencer på 18-hulsbanen. Tættest på flaget, længste drive og puttekonkurrence.

Sponsoren REMA 1000, Byskovvej, havde allerede i klubbens forhal udfordret med konkurrence. Gæt hvor mange bolde der er i indkøbsvognen – Jonna Lund Nielsen fik en præmie for sit gæt, der lå tættest på antallet af bolde på 352.

Højt humør i lokalet og hos vinderne for de flotte præmier – en enkelt spiller vandt både dagens turnering og indlagte konkurrencer – Magnus. Det er uvist, om han skulle have hjælp til at bære det hjem……………………….

Billeder fra dagen er taget af sponsor Niels Christoffersen – www.nc-foto.dk – For brug/køb af billeder henviser til Niels.