Afslutningsturnering

”Afslutningsturnering” – 9 og 18 huller.

”Nu falmer skoven trindt om land”. I køligt efterårsvejr blev ”Afslutningsturneringen” på 9- og 18-hulsbanen meget passende indledt med Grundtvigs fine salme.

På en dag, hvor TGS’ anlæg var klædt i efterårsfarver, banen stod skarp og flot og en kold vind bed i fingrene, var 89 spillere i konkurrence på de to baner.

På 9-hulsbanen blev stablefordturneringen vundet af Mette Lind Sørensen med 28 point. På 18-hulsbanen blev der spillet både slagspil og stableford. A-rækken, der spillede slagspil, blev vundet af Kris Juul Deleuran med 76 slag, brutto. B-rækken blev vundet af Svend Ove Nielsen med 38 stableford-point, C-rækken af Jan Ingemann Hansen med 33 point og D-rækken af Jette Sentow med 40 points.

På præmiebordet var der gavekort sponsoreret af MALSK Spisehus og købmandskurve fra REMA 1000 på Byskovvej. Bin 2 Bil var Hole-in-One-sponsor, men havde i dagens anledning slækket lidt på betingelserne for at vinde. En uges rådighed over en flot Volvo el-bil blev vundet af Curt Bay Christensen, der kom nærmest hullet på hul 5.       

Turneringsprogrammet for 2023 fortsætter nu på 9-hulsbanen og næste klubturnering er ”Ande-golf”, lørdag den 2. december. Der spilles holdspil om jule-ænder og tilmelding er allerede åben i Golfbox. Årets sidste arrangement bliver ”Nytårs-træf”, der spilles den 31. december.

For turneringer i 2024 kan programmet findes på TGS’ hjemmeside, under Turneringer.