Nyt fra Golfmanageren juli

Frivillige

Vi mangler desværre frivillige til hjælp med nogle vigtige opgaver i klubben. Vi har rigtig mange uundværlige frivillige. Vi vil dog gerne sikre, at de fortsat vil hjælpe til og derfor er det af stor betydning, at der IKKE trækkes for store veksler på disse mange fantastiske frivillige.

Da Malene meget snart går på barsel, så vil behovet for frivillige på kontoret blive større end tidligere. Vi har dog fået ansat en barselsvikar på 25 timer som afløser for Malene. Mere herom i et andet afsnit.

Vi har brug for frivillige til følgende:
Frivillige på kontoret:
Frivillige til vagter primært i weekends og enkelte øvrige hverdage. Kontortiden vil være kl. 08.30 – 15.00. Der stilles ikke større krav eller forventninger end, at du er sød, smilende og servicemindet. Hvis du ikke kan svare på de spørgsmål gæster henvender sig med, så få navn, mail eller tlf.nr., så kan jeg kontakte dem efterfølgende.
Det er både hyggeligt og givende at stå i weekenden og hjælpe andre golfspillere med diverse ting 😊

Boldopsamling:
Det er vigtigt, at vi har træningsbolde til både medlemmer og gæster. Pt. mangler vi mange og de indkøbte 10.000 bolde er desværre fortsat undervejs og leveringsdatoen ændres hele tiden.
Vi har brug for mange frivillige til at sørge for boldopsamling, da det er vanskeligt for os på kontoret at nå det i hverdagen.
Jo flere frivillige vi er til boldopsamling jo sjældnere er det en opgave for dig. Boldopsamling kan være tidskrævende, men er ganske hyggeligt og afstressende 😊

Kontakt venligst Michael – [email protected] – hvis du er interesseret i at hjælpe til. Vi har brug for dig!

 

Barselsvikar for Malene

Da Malene går på barsel fra d. 18. juli, så har vi på kontoret behov for en afløser for hende. Vi har derfor ansat en barselsvikar på 25 timer.

Det bliver et kendt ansigt i klubben.

Kenneth Rutkjær er 43 år og spiller i HCP 0,9. Han har været medlem i klubben siden 2016, så han kender allerede til mange ting i klubregi i kraft af sit medlemskab.
Vi glæder os til at tilbyde Kenneth velkommen som afløser for Malene.
Kenneth er ansat pr. 1. august, men starter muligvis tidligere end dette, så Malene kan nå at sætte ham ind i de mange dagligdags opgaver.
Kenneth vil være ansat i vikariat frem til næste sommer, hvor Malene vil komme tilbage efter sin afsluttede barselsperiode.

 

Markedsføring

Vi håber, at du allerede har bemærket, at vi har haft både annoncer og en stor 4-siders artikel i Golfavisen. Ellers er artiklen tilgængelig i en webudgave via vores hjemmeside.
I næste udgave af Golfbladet har vi også en annonce i og udgaven efter en stor artikel om vores dejlige golfbane.

V SPORT GOLF – Præsentation af danske golfbaner kommer fremadrettet på golfkanalen. I uge 39 kommer de forbi i Trelleborg Golfklub og optager en præsentationsvideo.
Trelleborg Golfklub er en af 4 golfbaner i Danmark, der er blevet udvalgt.

V SPORT GOLF skrev ud til et stort antal danske golfklubber. De 4 første golfklubber, der svarede på henvendelsen er blevet en del af denne første udgave af præsentation af danske golfbaner.

Trelleborg golfklub vil blive præsenteret 12 gange årligt i 2023 og 2024. Vi glæder os rigtig meget til denne eksponering af vores golfbane. De øvrige golfbaner er pt. Køge golfklub, Sorø Golfklub samt en endnu ukendt.

 

Golfrejse

Tag med på en skøn golfrejse til Valle del Este i Spanien. Et fint sted, hvor man bor på golfbanen. Udover hotellet er der både et minimarked samt et par lokale barer. Hotellet råder også over et dejligt SPA område.

Det bliver en Match Tur med mulighed for undervisning. Vi vil være 2 trænere afsted. Hygge, godt spil og socialt samvær vil være i højsædet og derudover har du mulighed for at fintune dine golfegenskaber.

Golfrejsen ligger fra d. 12-19. november – Pris pr. person kr. 9.995,-

Du kan tilmelde dig direkte til Michael – [email protected]

Vi håber på at blive rigtig mange 😊