TGS Mandagsturnering

Trelleborg Golfklubs mandagsturneringer.

Mandage kl. 17.00 afholder Trelleborg Golfklub turnering på vor 9 – huls bane og for fuldtidsmedlemmer 9 huller på 18 – huls banen. Her bliver du sat sammen med andre golfspillere og spiller 9 huller.

 

På disse turneringer oplever vi, at såvel nye som de lidt mere øvede skaber kontakter til hinanden og det er derfor en rigtig god måde at lære andre medspillere at kende, som man senere kan gå runder sammen med.

Turneringen henvender sig også til spillere, som – f.eks. grundet sit arbejde – ikke har mulighed for at deltage i klubbens andre faste turneringer.

Grundelementet i begge turneringer er hygge – men da der er præmier til de 3 bedste på hver bane er ens konkurrence gen selvfølgelig også i spil.

Turneringen er almindelig Stableford, men en gang hver måned spilles der anden spilleform – Greensome, Texas Scramble og andre.

*******

Man tilmelder sig inde i Golfbox under menupunktet ”klubturnering”. Tilmelding skal ske senest kl. 22.00 søndag aften. Det koster kr. 25,00 per gang og der er præmier til 1,2 og 3. pladsen.

Betaling (MobilePay eller kontant) sker samtidig med at man registrerer sig hos turneringsledelsen. Det skal ske kl. 17.00, hvorefter de forskellige hold bliver sendt afsted, så alle kan nå gunstart kl. 17.30.

Præmieuddeling sker umiddelbart efter at alle hold er kommet ind.

*******

PS: Mandagsturnering holder sommerferie indtil mandag den 25. juli. Tilmelding er dog åben.