Nyt fra Greenkeeperen

BANESTATUS

Nu nærmer foråret sig og vi kan forhåbentlig snart åbne vores 18 huls bane.

Det er svært at sætte en nøjagtig dato på hvornår det sker, men lidt mere varme i jorden så burde der ikke gå alt for lang tid. Vi har nogle greens, som ligger længere tid i skygge end andre pga. den lavtstående sol for årstiden. Det er også en årsag til, at der kan gå længere tid før banen åbner, da frosten ikke forlader disse greens før solen står højere på himlen.

Heldigvis har vi indtil videre 9 huls banen, som også bliver flittigt brugt.

I løbet af efteråret og vinteren blev der plantet yderligere 25 træer, som er placeret forskellige steder på både 18-huls og 9-huls banen.

Der er også blevet bevilget 20.000 kr. fra Golfsportens Natur- & Miljøfond og disse midler skal blandt andet bruges til frugt træer mellem hul 16 og 17.
Det bliver til ca. 25 nye træer, så det er en god start på en fin frugtplantage..

Et par af vores bunkers er gravet lidt dybere da nogen spillere mente det var for let at putte den ud af bunkers… det er bunkeren på hul 1 og hul 11, ved green

Tee 57 på hul 13 vil blive udvidet så der er lidt mere plads, arbejdet på dette udføres forår..

Vores gamle roughklipper er blevet udskiftet ned en ny og der er også indkøbt en vandnings maskine, hvis vi skulle ramme en tørke periode har vi så nu mulighed for at vande de mest udsatte fairways..

 

De bedste golfhilsner

René