Nyt fra Herreklubben

Herreklubben oktober 2022

En hel måneds golf venter forude. Mange gode runder skal fortsat spilles før vi har fundet årets vindere af ”Order of Merit”.

Ranglisterne A og B – Bruttolisterne A og B – Stableford A og B og ikke mindst den enkelte spillers ”drømmerunde” ”Eclectic Brutto A og B”, skal belønnes på Herreklubbens Årsafslutning lørdag den 29. oktober.

Generalforsamling afholdes efter spillet, hvor hele formandskabet er på valg. Det er de alle fem nemlig en gang om året.

Hvad lavede Herreklubben i september?

De fleste af os gik nogle skønne solbeskinnede eftersommer-runder på golfbanen…

… men vi bemærkede, at et hold flittige og engagerede medlemmer fra husudvalget m.fl. havde valgt at male alle golfklubbens bygninger udvendigt, med Flemming Nielsen som arbejdende supervisor. Respekt!

.. vi bemærkede også at september-natteregnen allerede har ”grønnet” banen så meget, at Renè og hans stab har kunnet ”pudse” fairways og semirough, så de matcher greens og teestederne. Godt arbejde.

Hedeland Golfklub – udflugt den 19. september 2022

Herreklubbens sidste ”arrangement ud af huset” i 2022 var udflugten til Hedeland Golfklub den 19. september.

19 spillere nød spillet på den dejlige bane i smukt golfvejr, og ikke mindst Herreklub-klassikeren ”Stegt flæsk med persillesovs ad libitum” efter spillet.

Dagens højeste score blev leveret af Jan Svejstrup med 37 Stableford Point.

Læs om turen her www.tgsherreklub.dk/hedeland-19-sept

Ryder Cup 2022 mod Sorø

Den 10. september spillede Herreklubben Ryder Cup imod Sorø. Hulspil for 16 spillere på hvert hold. Først 8xGreensome og dernæst 16xsingle.

Et virkelig spændende heldagsarrangement, hvor alle spillere skal ud i to runder samme dag.

Derefter lækker mad og golfsnak hos MALSK.

Læs resultatet her: www.tgsherreklub.dk/ryder-cup-mod-sor