Nyt fra Turneringsudvalget

TGS Festuge 2022

Fra 6. juli til 10. juli afviklede vi traditionen tro TGS Festuge.

De 2 første dage blev afviklet som Par turneringer, hvor hhv. Herreklubben stod for den ene dag og 60+ stod for den anden dag.

Begge dage var en stor succes med mange deltagere.

Stor tak til turneringens sponsorer, som var Chip-det.dk med gavekort ind til Golfshoppen samt Louis Nielsen og Slagelse Vinkompagni

Tredje dagen blev afviklet som en 9-hulsturnering på vores 9-hulsbane.

TGS stod som sponsor på dagen.

Fjerde dagen var en Fourball, som dameklubben stod. Denne dag blev ligeledes en stor succes og der skal lyde en stor tak til Nordic Golfers, som var sponsorer med fine præmier til turneringen.

Den sidste dag blev afviklet som Skins Games med plads til max. 72 deltagere. Turneringen var fuldt booket og blev som vanligt en stor succes.

En stor tak også til de 18 sponsorer som hver især havde sponseret 18 præmier til turneringen.

Lyserød lørdag i regn og rusk

På årets første efterårsdag spillede Trelleborg Golfklub Slagelse den årlige Lyserød lørdag-turnering til fordel for Kræftens Bekæmpelse.
Fine sponsorpræmier fra Slagelse Vinkompagni, MALSK Spisehus, Chip-det.dk, Louis Nielsen, Beauté Pacifique og Elgiganten havde lokket 74 deltagere ud i det våde og blæsende vejr.
Turneringen blev spillet i 4 rækker og det udfordrende vejr kunne sandelig aflæses i feltets relativt beskedne scorer. Vindere af de fire rækker blev Niklas Bay Obsen med 38 points, Henrik Hallig med 35 points, Jytte Boel Jørgensen med 34 points og Klaus Juul med 37 points.
Sideløbende med den individuelle stableford-turnering blev der spillet en holdturnering, hvor vinderen blev kåret blandt de hold, der kunne redde deres lyserøde bold gennem 18 huller og sikkert tilbage til klubhuset.
Startgebyret for de 74 deltagere, i alt 7.400 kr., er blevet doneret til Kræftens Bekæmpelse.