Nyt fra Husudvalget

Foråret i Husudvalget !!

I Husudvalget er foråret først kommet, når terrassen skal tages i brug !! Først renoveres fliserne, og fugerne får en ordentlig omgang med fugerenser. Så holder det lidt – igen . Havemøblerne køres over og sættes efter anvisning fra Dennis. Så kan sommeren bare komme 😊.

I efteråret blev der fældet / ryddet op i et område bla ved søen på hul 1 og  hul 2.  Der var meget træ. Det er nu savet i passende stykker og lagt i kasser, så der er brænde til ovnen i hall’en i klubhuset

                                                   

Siden sidst i efteråret har vi arbejdet med at lave en beskyttelsesring om træerne ved klubhuset. Græsplaneklipmaskinerne har været hårde ved træernes bark. Her arbejder Hans og Gert med at lægge flis på. Nu håber vi bare, at der tages behørigt hensy til træerne. De kan trods alt ikke bare erstattes. 

Til pavillonen fik vi sidste år lavet otte siddepladser i pallesofaer. Der var ikke den store begejstring for siddekonforten. 

Det har vi nu rådet bod på ved at montere plader undr hynderne, så skarpe kanter ikke er generende. Vi sætter pris på, at medlemmerne bruger pavillonen. Der er en dejlig udsitgt over hul et og ni. 

Der gøres meget for at vores bane er trimmet og velholdt. F.eks. er højen/skråningen ved hul 24 blevet renoveret. Gamel træer er fældet og fjernet. Så godt. Det er rigeligt  med skydebanens store træer ;(

Sidste år er der plantet mange træer. Det ændrer også banens udtryk. De sidst plantede træer er forskellige frugttræer. God ide !! (men skal de ikke plejes?)

Harerne har allerede været på rov m. hensyn til at gvane i barken. Så nu har Hans og Bent været på knæ og monteret beskyttelsesnet på alle de nye stammer. 

Det bliver spændende at se, om der kan blive noget brugbart frugtsætning. 

Som en del af arbejdet med at forskønne området omkring klubhuset har Troels igen leveret et større antal georginer, der er sat i jorden i et halvmåneformet bed ved søen på hul ni. Troels siger, at vinteren har været hård ved hans blomsterknolde. Det koster jo også en formue, hvis man skal sørge for, at knoldene ligger tørt og lunt. 

Nu kan vi å bare vente på, at der kommer et blomsterhav i løbet af sommeren. Det bliver garanteret så flot!!

Vi bruger en del tid på at “friske” op, luge ukrudt og i det hele taget holde rent og nydeligt. Det ligger os meget på sinde, at greenfeegæster føler sig velkomne. Ligesom alle vores medlemmer 🙂 !!

På husudvalgets vegne

Leif E. Svendsen