Nyt fra turneringsudvalget

Mors dags-turnering 2023

Gode vejr- og baneforhold gav Birdies og høje scorer.

Midt i konfirmationssæsonen havde 44 spillere lyst til af markere Mors dag ved deltagelse i TGS’ traditionelle Mors dags-turnering, den 14. maj. Med gunstart klokken ni og i dejligt vejr gennemførte hovedparten af deltagerne de 18 huller på under 5 timer.

Gennem dagen kunne man på Golfbox live score følge den tætte konkurrence i begge rækker, hvor stillingen konstant skiftede og det først på de allersidste huller stod klart, hvem der løb med sejren.

Det lune og stille forårsvejr gav forudsætning for fine scorer, der da også blev udnyttet. Scoren var tydeligt højere end i Åbningsturneringen fire uger tidligere og dagen bød på i alt otte Birdies.

Turneringen blev afsluttet med en forfriskning og præmieoverrækkelse på terrassen og i winner-speechen var der igen ros til green keeper-staben, for den skarpt opsatte turnerings-bane.

Præmierne var generøse gavekort fra Vinkompagniet til vinderne i begge rækker og til vinderne af de indlagte konkurrencer. De sekundære placeringer blev præmieret med gavekort sponseret af TGS.

Næste gang der er klubturnering, er i TGS’ Festuge, den 5. – 10. juli, hvor der gennemføres turneringer på både 9- og 18-hulsbanen. Tilmelding er allerede åben i Golfbox.

 

Vindere af Mors dags-turneringen 2023:

A-rækken: Michael Aasted Jensen, 40 points.

B-rækken: Jette Plum Frøslev, 42 points.