Nyt fra Husudvalget

I Husudvalget har vi haft travlt i juni. Vi lavede hovedindgangsdøren mere handikapvenlig. Det ser ikke ud af meget, men hævning af fliserne ved døren har gjort dørtrinnet mindre og nemmere at passere for brugere af bl.a. kørestole 😊.

I foråret fik golfklubben en pulje penge til at fokusere på f.eks øget biodiversitet i vores område.

Derfor  har jeg snedkereret nogle insekthoteller. Det bliver spændende at se , om der er insekter, der vil bo på hotel !!  Hotellerne er placeret ved hul 4 og 15 .

I udvalget har vi gennem længere tid haft fokus på området ved hul 11. Der er nu renoveret, fældet og klippet, så området og søen ta’r sig fint ud.

I samme boldgade med vedligehold af området har Troels klippet jeg ved ikke hvor mange meter bøgehæk ved parkeringspladsen. Han er så skrap

til det, at det ikke lykkedes at fange ham med kameraet.

HC og Gert gør oprydningen færdig !!

For Husudvalget er ”den daglige ” vedligeholdelse af området omkring klubhuset i fokus. Førstehåndsindtrykket af klubben stå og falder med, at der ved ankomst er et indtryk , der ikke viser rod og forfald.

Mange m/k timer ligger i at luge ukrudt, passe Ullas blomsterkummer, rense flisearealer ,passe blomsterbede og i det hele taget holde liv i alt det grønne. Den seneste måned er der udbragt spandevis af vand, og HC har kørt  ”tonsvis” af vand ud til de mest fjerntliggende træer – hvoraf en del er nyplantede.

 

Med venlig hilsen

Leif Svendsen / formand / Husudvalget