Nyt fra Ungdomsudvalget

I ungdomsafdelingen har der været mange aktiviteter i den seneste periode.

 

Den 11. juni afholdt vi JungleGolf og Super6. JungleGolf er for børn under 10 og består i at der opsættes en lille bane som man så spiller golf og laver diverse opgaver på. Super6 er for unge over 10 og vi havde valgt at lave en scrambleturnering. De unge mennesker blev sat sammen tilfældigt og spille 9-huls banens 9 huller.

Vi havde i alt 35 der deltog i arrangementet hvilket er den største tilslutning man har haft til lignende arrangementer i vores naboklubber. Vejret var med os og vi må sige at det var en stor succes.

 

Vi har for første gang i flere år et hold med i DGU’s Holdturnering. Vi har været i pulje med Korsør og Køge og har således haft spillere ude og prøve kræfter med andre baner. Det har givet blod på tanden for vores spillere som i starten var lidt mærket af nervøsitet, men som hurtigt kom ind i kampen. Det har været fine resultater, selvom vi overordnet set må se os slået af både Køge og Korsør. Men vi kommer stærkt tilbage…

 

Vi har ligeledes haft vores klub repræsenteret i D-Tour i Vallø og håber på at det vil blive endnu mere i fremtiden.

 

Vi er så heldige at have fået sponseret nyt poloer til vores spillere der har deltaget i turneringerne. Vi siger en kæmpe tak til AnjaPoser, KL Plast Aps. og Dissing Arbejdstøj.