Nyt fra Sekretariatet

Vi er så heldige i sekretariatet at vi bliver en extra mand de næste 3 måneder. 

Vi har nemlig fået Christian Storgård ind som praktikant , som et led i hans uddannelse som markedsøkonom. 

Han skal prøve kræfter med vores markedsføring, sociale medier, video redigering og optimering af hjemmesiden. 

Vi håber I vil tage godt imod ham – golf er heldigvis ikke noget nyt for Christian, da han spiller i TGS som elitespiller. 

 

Cigaretskodder og tyggetobak

Vi vil gerne minde jer om vigtigheden af at bevare vores smukke golfbane ren og skånsom for miljøet. Desværre er vi blevet opmærksomme på et stigende problem med cigaretskodder og tyggetobak på banen.

Vi beder venligst alle medlemmer om at respektere naturen og vores fælles golfbane ved at undlade at smide cigaretskodder og tyggetobak på banen. Disse affaldsprodukter forurener ikke blot vores miljø, men udgør også en potentiel sundhedsrisiko for andre golfspillere og dyrelivet.

Vi opfordre til, at I medbringer lommeaske eller små poser til skodderne under spillet. Når I returnerer til klubhuset, er der rigeligt med skraldespande til rådighed, hvor I kan bortskaffe skodderne på forsvarlig vis.

 

 

Derudover har vi en lidt kedelig besked fra Hotellet, Only sleep. De har desværre fået en masse klager fra deres gæster pga. golfspillere der går over i buskene og tisser ved driving rangen. Fra hotellets værelser og terrasse kan gæsterne desværre se alt og det er nu også begyndt at lugte. 

Vi gør opmærksom på at vi har 4 fine toiletter i klubhuset i kan benytte jer af. 

På forhånd tak.