Ventetid, lukke igennem, slå sig sammen !

Ventetid, lukke i gennem, slå sig sammen!!


I perioder oplever vi mange spillere på banen og specielt i weekends.

Med mange spillere på banen, så må der forventes langsommere spil en normalt.
Derfor må en runde på 18-huls banen forventes at tage ca. 4½ time. Det kan pga. vejr, antal spillere m.m. være lidt hurtigere eller lidt langsommere.

Hvornår skal der lukkes igennem??
Det kan der ofte være tvivl om. Generelt er det en rigtig god idé at holde trit med bolden foran. Det er med til at sikre en stabil på rytme på banen.
Desværre er det ikke alle, der kan følge tempoet på banen. Når du/I ikke kan følge bolden foran og samtidig har et hold i nakken, så skal der lukkes igennem.
Det kan være svært at holde en god rytme på banen, når der er både kortslående og langtslående spillere på banen, fordi disse spillere indimellem “glemmer”, at ikke alle spilllere slår lige langt og der derfor kan være stor forskel på, hvornår der kan slås ud eller, hvornår spillere bagved reelt står og venter.
Vær opmærksom på, hvordan rytmen er på banen, når du spiller. Det kan hjælpe til ift. en større forståelse, når der opleves ventetid.

Vi opfordrer til at udvise tålmodighed, så både du og øvrige spillere får en god oplevelse på trods af vejr og til tider langsomt spil.
Det kan derfor også være en god idé at slå sig sammen til en 3- eller 4-bold, når det kan lade sig gøre.
Da det maksimale tilladte HCP for 4 spillere er 160, så er det ikke altid muligt at kunne slå sig sammen.

Golf er et fantastisk spil og derfor bliver vi nogle gange grebet af stemningen på banen, når spillet enten ikke er som forventet eller spillet går langsommere end ønsket. Det må hverken ødelægge runden for dig, dine medspillere eller øvrige spillere på banen.

Tålmodighed er en dyd og fungerer virkelig godt på en golfbane 😊