Under Par Challenge

Kære medlem,
Støt klubben og repræsenter Trelleborg Golf Klub Slagelse i Golfamores delturnering: Under Par Challenge den 08. Juni!
Der vil være stort velassorteret præmiebord med weekend-oplevelser, gavekort til bl.a. Golfamore og Out-Of-Bounds, og diverse golfprodukter.
Turneringens førstepræmie inkluderer finaleoplevelse Gut Apeldör frokost og spil på deres fantastiske golfbane den 25. Juli 2025! Alle finalister konkurrer der om et ekstra stort præmiebord og titlen som Danmarks bedste Under Par Challenge-hold 2024! 🏆
Tilmeld dig her
Alle deltagere modtager et startsæt inkl. collector item, KiMs Chips, et unikt produkt.
Hvis du mangler Golfamore 2024? Køb det på turneringsdagen og få en bonus* med i købet! (*gælder kun på turneringsdagen).
Nærmest hullet-konkurrence Der er flotte præmier på banens par 3 huller, bl.a. fra Footjoy, Caddie Rejser og Golfamore. Det koster bare 100,- ekstra, hvis man vil deltage i denne konkurrence, og så er der ekstra gave.
Åben turnering for alle født i 2006 eller tidligere (yngre spillere kan spille med en værge). 2-mandshold, greensome, stableford, 6 obligatoriske udslag per spiller (6 valgfrie). Gunstart 09:30, information 09:00 ved klubhuset. Indtjekning foregår en time før informationen, kom i god tid for at undgå kø!
Tilmeld dig her
Vi ses den 8. Juni!!!
Hilsen TGS