Nyt fra husudvalget

I Husudvalget fik vi pludselig et meget travlt forår.

René havde besluttet, at nogle af træerne på hul to skulle fældes. De var egentlig beregnet som ammetræer for nogle kirsebær og egetræer. Nu havde de gjort deres. Så væk skulle de.

Bo Hüttig mødte med den store kædesav. Og ned kom de. Det var vist det mindste arbejde. Og få skåret træerne op i håndterbare stykker var et kæmpe arbejde, som vi har brugt utrolig mange timer på. Der blev brugt flækøkser, og en elektrisk brændekløver fik  energi fra en generator. HC gjorde en stor indsats med kløveren.

Nu er alt træet kørt om bag ved keepernes lade. Her skærer vi det yderligere op, og så kan det give lidt varme i vores brændeovn til vinter !!

Terrassen hos MALSK holder vi også i orden. Der bliver renset fuger og vasket glashegn. Møblerne vaskes og køres på plads. Og se – lige som vi var færdige lagde Kong Vinter ”hvide dugene” på bordene. Men vi krøb ind i varmen, og fik en kop kaffe og en bid brød. Herligt !!

Hver uge kører medlemmer banen rundt og tømmer skraldespande ved teestederne. Vi sorterer en del af affaldet. Dåser med pant bliver samlet og pantet . De penge , der kommer ud af det går til bl.a. blomster til kummerne. I år var der så mange penge i kassen, at vi nu har sponseret et bænksæt til hul 11. Værsgo !! Her holder rigtig mange en pause. Og rigtig mange benytter lejligheden til at få ” en lille skarp ”. Nu er der plads til alle.

I maj vil man opdage at en del af bænkene ved teestederne mangler siddeplads. Det hænger sammen med, at brædderne trænger til en kærlig hånd !! Og sådan nogle har vi 😊 !! Det bliver en løbende proces, og vi satser på Jeres tålmodighed 😊.  Her ud over kræver det en indsats med ”lynhuset”. Det ser slemt ud . Det skal samles igen og have en ordentlig afrensning og en spand maling !! Vi er også obs på, at starterhuset også

trænger til en kærlig hånd .  Vi satser på at vejret i maj måned ” flasker sig til vores fordel ” !

Rigtig god sommer til medlemmerne !! Vi ses derude !

Med venlig hilsen

Leif Svendsen /mailkoordinator !!